Stichting OSTrain ....open source ....training .....e-learning

   
 
Laatste nieuws

Moodle gewijzigd (2:26 PM, 25-02-2013)

Moodle2 zat bij ons achter een password. Dat vonden we toch jammer. We hebben het gewijzigd. Je moet natuurlijk wel eerst een account aanmaken. Als je de mogelijkheden van Moodle vrijblijvend wilt verkennen kun je bij ons een auteursaccount aanvragen. Je ontvangt dan een handleiding. En indien nodig een auteursprogramma.

lees meer


ECDL OpenOffice Writer (9:17 PM, 19-05-2014)

We ontwikkelen lesmateriaal op basis van de ECDL-normering voor opensource. Op dit moment is er een eerste les klaar voor OpenOffice / Writer. Zie: www.linux-helpdesk.nl/wb

lees meer


ie

Plug-ins van Internet Explorer voegen extra functionaliteit toe aan uw browser. U kunt hierbij denken aan een extra werkbalk, of een dynamisch element op een website. Helaas bestaat de mogelijkheid dat de onderlinge kwaliteit van de plug-ins wisselt. Merkt u dat Internet Explorer niet meer naar behoren werkt, traag functioneert of foutmeldingen geeft, dan controleert u welke plug-ins worden geladen. Plug-ins die u niet gebruikt, schakelt u vervolgens uit.

  1. Kies Start, Internet.

  2. Kies Extra, Invoegtoepassingen beheren, Invoegtoepassingen in- of uitschakelen.

  3. In het menu kiest u voor Invoegtoepassingen die door Internet Explorer worden gebruikt.

  4. Controleer welke plug-ins zijn vermeld in de lijst. Om een specifieke plug-in uit te schakelen, selecteert u deze en kiest u voor Uitschakelen (in het groepsvak Instellingen). Tevreden over de aanpassingen? Bevestig met een klik op OK.

Tip 5

Bekijk de video om de stappen visueel te volgen. 
Top!